• 0

    posted a message on so ran into a huge issue as of a update last nite
    hi i can confirm that antagonist is responsible for this trouble. my problem was that i couldn't even login into the game. i became disconnected from the server before my ui even showed up. after disabling antagonist everything was ok.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Bartender2, ActionBar AddOn for Blizzards default buttons
    Quote from Mikma »

    Quote from Shinja »

    When I use BT2, the bar 2 is... EMPTY.

    Ackbar show the all bar as they must be.


    Well AckBar uses it's own buttons it creates, Bartender2 uses still the normal Blizzard buttons.
    Switching from other addons to Bartender2 might cause some bars to be blank etc.


    could it be that shinja has the same problem i still have? i postet this a few posts back

    i can't place any casts on bar 2 and 3 no matter what i do. the bars are visible when i unlock them and i can move and scale them but otherwise they are not accessible. i'm using bongos at the moment and wanted to give bartender a try. can somebody give me a hint on solving this problem?


    any idea what the problem could be?

    *blush* myohmy stupid me. i used visor to hide bar 2+3 a couple of weeks ago and forgot -.-
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Bartender2, ActionBar AddOn for Blizzards default buttons
    the default blizz bars are set to visible and i even tried out every possible conbination with the blizz settings.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Bartender2, ActionBar AddOn for Blizzards default buttons
    Hi Ho

    i can't place any casts on bar 2 and 3 no matter what i do. the bars are visible when i unlock them and i can move and scale them but otherwise they are not accessible. i'm using bongos at the moment and wanted to give bartender a try. can somebody give me a hint on solving this problem?
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on OneBag 2.0.6026 [Released 7/28/2006]
    i get the same error as dafire (i use the german client too)
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Squishy 0.10 [2006/08/22]
    Quote from maia »

    I found a bug related to pets in ProximityLib and fixed it. Hopefully. Please let me know if pets work again.


    no the pets still don't show up. i was in a party with a hunter last night using the latest svn update and i had to heal his pet using the targetframe because another problem occured. the party pet didn't show up in the unitframes either (ag_UnitFrames)
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on ag_UnitFrames (Release 7/19/2006) alpha version
    Quote from NeoRex23 »

    Quote from Leaya »

    I as well can not see party pets, they are enabled, I have tried everything I can think of.


    Same problem here, everything else works fine. Great frames.

    Neo


    hmm seems as if this problem is still not solved -.-
    i can't get the party petframes to show and what's even worse the party pets don't even show up in squishy! i have to use the targetframe for healing the pets
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on Ace SVN
    Quote from dafire »


    are you using kaspersky antivirus ? then disable it, at least the web-protection-modul.
    SVN is using the http protocol, but extensions anti virus programs don't understand (and block)


    that' exactly what i use ^^ thank's i'll try that out a soon as i get home from work

    /edit
    jeah thx dafire that solved the problem and now i can try out all those wonderful addons ^^
    Posted in: General Chat
  • 0

    posted a message on Ace SVN
    Hi,

    i'm trying to checkout a couple of addon folders but all i get is the folder ".svn" with it's sub-folders but nothing else. the download stops after creating those folders. i tried tortoise and other clients but i get the same reactions. i even turned of my virus scanner and my firewall. do i need some kind of athentification. i have always been a "bleeding edge" addict and would like to use the most recent versions of the addons. can anyone give me a hint what i'm doing wrong when checking out?
    Posted in: General Chat
  • To post a comment, please or register a new account.