• 0

    posted a message on Autobar (Toadkiller)
    Quote from Seerah »

    http://files.wowace.com


    Okay i got it to work Ty TK U Roxxor my Boxxors!!
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Autobar (Toadkiller)
    Quote from Seerah »

    fyi, that's the alpha for the new changes. If you just want to update AutoBar, use WAU or get it from the files page.


    hate to sound like an idiot i am new to the forums but i dont know how to get to the main page for the new dl of auto bar.... =(
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Autobar (Toadkiller)
    sorry to bother again but i dl the version of Autobar 2020010 and now its completely broken, all i see is the red button....
    is it something I am doing wrong???
    I use Autobar as a stand alone and w/o any addons. Plz help
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Autobar (Toadkiller)
    Thank you for the update, only thing that seems to not be working is the pet feed bar =(.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Autobar (Toadkiller)
    Quote from Toadkiller »

    Thank you for all the posts on non - spell clicking not working. I think I am aware of the problem now. As soon as I figure out what is going on I will post a fix.


    Thank You <3 <3 <3 <3 your awsome
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Autobar (Toadkiller)
    really kills me that every time theres a great add on that makes life a little easier for us wow users come patch time Blizzard sees fit to break it...
    i will keep checking back again to see if this issue is resolved.
    Thank you for updating this mod trough all of blizzards ineptitude and patches Toadkiller.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Autobar (Toadkiller)
    Hi first i want to let u know i love the addon =), next i would like to know if anyone else is having a problem with the bar i click on the consumables button but nothing happens; its as if the functionality is gone!?.
    anyone else having this problem???
    Posted in: General AddOns
  • To post a comment, please or register a new account.