• 0

    posted a message on PitBull 2.0
    Quote from Vuurmeester »

    Do you have both combatfader and range check enabled?
    They fight over opacity of the frames, making them flicker.


    Thanks very much, Vuurmeester, that did the job.
    I just unzipped to the addons directory and used the default settings, and that means that both rangecheck and combatfader is enabled.
    Also I had the effect that my pet never faded (I guess it was always in range), but after disabling the rangecheck module, all is fine :)
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on PitBull 2.0
    Hi there,

    I completely new to Pitbull (and Ace as a whole), and I'm having some problems getting Pitbull to work satisfying.
    In short, my player and target frames are ok, but my focus frame (and focus' target) is flickering weirdly. To me it seems like the combatfader is out of control or something.
    I've uploaded a video here: http://www.youtube.com/watch?v=pqWRC7PzZwk
    If I enter the configuration mode: party, it seems to also be a problem for party targets, player pet and more ( http://www.youtube.com/watch?v=p6y-3xMNwYw )

    I'm using PitBull-r53016.24 (I've also tried PitBull-r51570.47 and PitBull-r51570.9 without more luck)
    I've tested it on some different EU realms on the current WoW version (2.2.x?)

    EDIT: Forgot to mention that I have both done /reloadui and closed WoW several times. Also changing Combatfading values for i.e. focus frame doesn't seem to help either.

    EDIT2: Setting the Out-of-combat opacity value to 100% stops the flickering :] - the further from 100% it get's, the worse the flickering.

    Have anyone experienced anything similar, or does anyone have a hint about what's happening?


    Offtopic: Is the BugTracker down? I can't get anything related to BugTracker to work anyway


    Posted in: Unit Frames
  • To post a comment, please or register a new account.