• 0

    posted a message on kgPanels Offical Thread
    Quote from Kagaro »

    Percentages are most likely (im guessing) not working with Quartz bars, due to the quartz bars not being set to a size when they are created. Ill take a look at adding a 'timer' for re-parenting to new frames to try to work around this issue.


    i copy pasted and modified some code posted previously to work with quartz castbar: it will now shape up 100% of the size of the castbar:
    using:

    onload:
    self.resized = false
    if not self.resized then
    QuartzCastBar:SetScript("OnSizeChanged", function(f)
    self:SetWidth(f:GetWidth())
    self:SetHeight(f:GetHeight())
    end)
    self:SetWidth(QuartzCastBar:GetWidth())
    self:SetHeight(QuartzCastBar:GetHeight())
    end

    works perfect for me

    although i have a problem with a bar surrounding the petbar. the frame is always visible when i enter the world for the first time regardless if i have a pet or not.
    i use this:
    Onload:
    self:RegisterEvent("UNIT_PET")

    OnEvent:
    if UnitExists("pet") then
    self:Show()
    else
    self:Hide()
    end

    anyone knows why it default shows the bar?


    //edit, solved: of course when you load the game it needs to execute the show / hide script as well ( when logging into the world there is no onevent event. Simply solved by adding the Onvent script to the onload part as well.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on kgPanels Offical Thread
    Quote from Kagaro »

    no, make sure eePanels is enabled, kgPanels will then import the data, and turn off eePanels. if you happy witht he import, then disable eePanels all togtherin the addon menu


    thanks i got it converted now

    the only problem i have now is the bar i have surrounding the quartz castbar.

    with eepenals you had to add quartz to the optional deps in the .toc file.

    I only seem to be able to get a frame around quartz when i enter the menu and press enter on the 100% height / width values, after doing so the frame will show again while casting.

    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on kgPanels Offical Thread
    Maybe i missed it in the manual,

    but how actually does man import eepanels2 settings?
    when i am in the kgpanels import section there is a grayed out import from eepanels button. Do i need to move a LUA file ?

    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on PitBull - official topic
    i can confirm the inability of hiding portraits , i always disable them and they are showing regardless the option you set
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on [Old] PitBull - official topic
    same here, some error in babble,

    i updated prat & pitbull from svn today and both bug at babble
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on Bartender3 - Action Bar AddOn for WoW 2.0
    There is still a bug where bar1 is not the same size as bar 2-10
    it is off by 1 pixel or something (using the same scale / spacing etc)

    http://home.quicknet.nl/mw/prive/rer/b3b.jpg
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on AG_Unitframes - Debuff Highlighting not working anymore (r24908)
    same here, cant get rid of debuff highlighing
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on Bartender3 - Action Bar AddOn for WoW 2.0
    I found a little cosmetic bug in bar 1

    As you can see in the picture not all buttons are perfectly aligned with bar 2 and 3. i think its only 1 pixel offset


    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Skinner
    is there any way to only let skinner do viewport + the gradient frames ?
    if i deselect all skinning i still skins stuff like the pvp overview while in BG.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on oSkin
    did someone find out how to stop AH from bugging?
    it still gives me a error, maybe this still has to do with bongos
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on oSkin
    I have the same problem with the latest oskin. The disabling of main menu skin helped a bit, but still on AH it gives the same error. And yes i use bongos as well.

    Quote from scae »

    interface/addons/oskin/core.lua:185:attempt to perform arithmetic on local `xOfs'(a nil value)


    Disabled 'main bar' oskin. It's probably due to you using bongo's.

    As a side note, once I disabled main bar (it didn't do anything anyway, cos I was using bongo's) and completely reloaded WoW it seemed to fix the main menu's from not-skinning. Or maybe it was just a recent oskin patch that did it. Either way it's fix and everything is working fine...

    ... except Outfitter! Can someone please skin it? ^_^
    Posted in: General AddOns
  • To post a comment, please or register a new account.