• 0

    posted a message on eePanels (official thread)
    After logging out and back in, error no longer appears on toggling locking and haven't seen any other errors so all is well. Sorry for the false alarm. (:
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on eePanels (official thread)
    Using eePanels from SVN (r40379), getting this error when trying to toggle locking back on after installing addon for first time and creating my first couple panels. Won't lock them.

    [2007/06/30 00:03:28-608-x2]: eePanels-1.0\core.lua:1203: attempt to call method 'Hide' (a nil value)
    eePanels-1.0\core.lua:154: in function `func'
    Dewdrop-2.0-42295 (DewdropLib):665: in function <...erface\AddOns\DewdropLib\Dewdrop-2.0\Dewdrop-2.0.lua:604>


    And this one:

    [2007/06/30 00:03:51-608-x1]: eePanels-1.0\guidePanel.lua:10: attempt to call method 'SetText' (a nil value)
    eePanels-1.0\core.lua:1197: in function `ToggleLock'
    eePanels-1.0\core.lua:154: in function `func'
    Dewdrop-2.0-42295 (DewdropLib):665: in function <...erface\AddOns\DewdropLib\Dewdrop-2.0\Dewdrop-2.0.lua:604>


    My apologies if these have been reported already (I checked back the previous couple pages of the thread and didn't see anything relevant).
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Mendeleev [PT3]
    Something must have changed on the SVN Mendeleev approx. a week or so ago and it's been driving me nuts.

    Before: "Component in:" would only show things I could craft on hovering over a component. Very useful.

    Now: "Component in:" shows 40 brazillion things in a long ass list that scrolls off my 1600x1200 screen, filled with mostly uncached/unseen red item id's. Useless and annoying.

    Please revert this horrible, horrible change or if someone knows what rev. it made it in, please post so I can revert back. (I'll check Trac; haven't yet)

    Thanks.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on PT3Bar (non-official Thread of drama and great justice)
    Tooltip on any PT3Bar icon doesn't show unless there are more than one type of item under that particular category (i.e. and it therefore "expands" on hover).

    Bug or intended behavior?
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Aloft - Customized Nameplates - Official Thread
    Quote from Roartindon »

    Hmm.. I'll have to look into this; are you disabling it in the visibility module, or the blizzard option? (which is the same as the top two options in Aloft)


    My settings are as follows:

    (top two options in Aloft FuBar menu)
    [x] Show Nameplates
    [ ] Show Friendly Nameplates

    Visibility module settings are as follows:

    Friendly Players -> Guild only
    +
    everything but 'Show Friendly Pets', 'Show Hostile Players', 'Show Hostile Pets' checked.

    When I notice that the hostile NPC plates disappear (after a friendly priest mind controls), I simply hit 'v' twice and it then shows the plates correctly.

    Let me know if I can provide any other info or test a specific case somehow.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Aloft - Customized Nameplates - Official Thread
    Not sure if a known issue or if easily fixable but Aloft, when set to not display friendly players/NPCs (but yes, display enemy NPCs), breaks every time a priest in my group mind controls an NPC (say, in a typical 5-man instance run).

    Most/all the plate bars disappear and I have to re-toggle Aloft off/on ('V' key) for them to show up again.

    I have no confirmed whether the plates disappear when the mind control channeling breaks or before that, but they do disappear every single time an enemy NPC gets mind controlled.

    (Obviously something having to do with an NPC "switching sides" is breaking Aloft but not sure how hard of a fix it would be...)
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on PT3Bar (non-official Thread of drama and great justice)
    (Latest SVN) PT3Bar doesn't automatically load anymore and SupplyAndDemand doesn't see PT3Bar so the only way to currently load it is via something like FuBar_MCPFu...

    Did something break or was this intended behavior?
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Sanity 2.0
    Quote from HunterZ »

    Regarding the issue of tooltips not showing the correct number of items in bags, bank, mailbox, etc., I think it may be that it only sees one stack of the item and doesn't add all stacks together.

    That is exactly what I'm seeing/thinking too...

    Geat mod, btw.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Voyeur (Inspect frame improvement)
    Also... not sure if this has been reported or if this is the right place to do so but after the 2.1 update last night, I noticed that tooltips aren't available for inspected players if they go out of range (I swear they used to be available until you closed the Voyeur Inspect frame, right?)

    I don't get any errors so I'm just assuming that Blizzard broke something? Was it on purpose?
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on ag_UF: Please fix disobeying (?) Blizzard casting bar hide settings
    This seems to be in the bug tracker already but it's been there for 4 months or so (sounds about right; I started noticing it then):

    http://code.google.com/p/agunitframes/issues/detail?id=180

    The only addons I'm using that have anything to do with the casting bar are:

    - Bongos (shows its own casting bar; hides Blizzard casting bar)
    - Quartz (same; own casting bar, hides/replaces Blizzard casting bar)
    - ag_UnitFrames (latest SVN, updated quite frequently)

    If I have the ag_UF casting bar enabled on the player frame, I do not see the Blizzard casting bar (works as intended; great!)

    The problem is, I don't want to see an ag_UF casting bar on the player frame... but as soon as I disable it there, there is NO WAY to hide the Blizzard casting bar. As in, regardless of Bongos and/or Quartz settings, I'll see the Blizzard casting bar in addition to Bongos/Quartz one. If I re-enable the ag_UF casting bar on the player frame, I will then see either Bongos/Quartz casting bar as selected (i.e. working normally).

    Any help with looking into this would be greatly appreciated please.

    Thanks in advance.
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on SwapMagic
    *bump*

    If no longer maintained (looks like it), anyone able to take a look and tell what part of the code needs changing to allow for all 'One-Hand' weapons to show in MH slot (not just 'Main Hand') and also all 1H weapons to show as valid choices for the off-hand? (currently only shows shields available for a warrior)
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Decursive 2.0 (official thread)
    Heads up for the author...

    SVN checkout via http://svn.wowace.com/wowace/trunk/Decursive fails due to (some?) externals being linked off dev.wowace.com (i.e. it asks for password on checkout since it's trying to check out from dev.wowace.com).

    Someone from #wowace may or may not be fixing this but if they do not, can the author please fix?

    Thanks much in advance.
    Posted in: General AddOns
  • To post a comment, please or register a new account.