• 0

    posted a message on Omen2
    I don't think the problem I am having is specific to the WowAceUpdater beyond its original failure. It installed the files without issue once I cleaned up the temp directory.

    I've tried manually unstalling the version from this site as well as an older one from curse. And while it shows up in the add-on window in WoW, for the life of me, I can't figure out why it's not actually loading.
    Posted in: Raid AddOns
  • 0

    posted a message on Omen2
    I love Omen, but I need some help. (Not sure if I'm posting in the right forum, so if I'm not, feel free to direct me to the correct place.) Used WowAceUpdater to update my Omen version last week. I'd never had any issues in the past, but this time it failed to update Omen, Recount, and the Atlas Loot addon. Did a little research and found that deleting files from "temp" directory was a solution. I did that, cleaned up the empty addon folders that were left as a result of the failure and used the WowAceUpdater to re-install these addons. That fixed things for everything but Omen...

    Omen shows up in the add-on window in WoW, but the icon fails to show on the minimap and command line functions fail to respond as well, so I know it's not loading, I just can't figure out why or how to fix it.

    I've tried rolling back to an older version as well as loading "only" Omen, but it still fails to show. I've cleaned up the WTF folder and tried everything else I can think of with no success. It fails to show up for every toon I have. It's making raiding rather difficult on my high dps toon.

    Anyone have any ideas or suggestions? (Beyond a complete re-install of the game.) If it's important, I'm on an XP machine and all worked fine until the WowAceUpdater had the failure where it continued to retry the updates.

    Thanks in advance for your help.
    Posted in: Raid AddOns
  • To post a comment, please or register a new account.