• 0

    posted a message on UI Screenshots - Show us what you use!
    Quote from Ocularis »

    Aye, since i'm going on vacation now, i figured i might as well upload a package.



    You might want to remove the private server information that's in the config file before uploading...
    Posted in: General Chat
  • 0

    posted a message on MiniChat
    Quote from Deccard »

    Settings are saved via profiles in the latest release. So it might have reset your's.


    \o/ <3
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on UI Screenshots - Show us what you use!
    Quote from Acacia »

    1280x1024 version of Acaciaizm Healbot Edition done, packing it tomorrow:


    Now pending validation on Curse and Wowinterface (links in my signature).
    Posted in: General Chat
  • 0

    posted a message on UI Screenshots - Show us what you use!
    1280x1024 version of Acaciaizm Healbot Edition done, packing it tomorrow:


    Bigger 1: http://farm3.static.flickr.com/2286/1832937803_575d761a9a_o.jpg
    Bigger 2: http://farm3.static.flickr.com/2128/1833773400_e9cd4ccec6_o.jpg

    Posted in: General Chat
  • 0

    posted a message on MiniChat
    Quote from Jesamyn »

    Are there any plans to add per-character prefs? Some of my alts don't hang out in the same channels that my main does, and I'd like to have the maximize channels set differently for them.


    The commonly used Profile system would be nice. Kinda hard to pack up and share your UI atm as the settings gets written per character in the general SvaedVariables file but without any option to load them in game.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on UI Screenshots - Show us what you use!
    Quote from Seerah »

    Just a note, Acacia - I would expect Healbot to be included in your Healbot UI. :P


    I've missed an addon? How is this possible!? :-o
    (yeah I admit, I'm a addon-o-holic >.> )

    'tis one? http://www.wowinterface.com/downloads/info6096-HealBot_continued.html

    Gonna check it out tonight
    Posted in: General Chat
  • 0

    posted a message on UI Screenshots - Show us what you use!
    Healbot UI up for grabs :)


    Big screenie: http://farm3.static.flickr.com/2341/1714868540_d5635a2296_b.jpg


    Big screenie: http://farm3.static.flickr.com/2406/1714023689_ee439aa262.jpg


    WoWInterface: http://www.wowinterface.com/downloads/fileinfo.php?id=7735
    Curse: http://www.curse.com/downloads/details/9786/ (still validating)


    Notes: No 4:3 version yet, might get it done later this week. Oh yeah, think I forgot to lock down the unit frames so if you don't want to move them around, be sure to do so
    Posted in: General Chat
  • 0

    posted a message on Pitbull - Bar textures?
    Quote from desprez »

    /sigh
    That's what I did.
    And there is no Read Me in the Shared Media folder.

    EDIT:
    Ok, so your response bugged me that you though there should be a read me file.
    On a hunch I did some more searching. Turns out I have SharedMedia-1.0 which I got from SharedMediaLib
    Apparently, SharedMediaLib is not the right item.

    Who would of though that a library of shared media is NOT called SharedMediaLib? Sheesh.


    Mwell, I do run my updates with externals, thus never bother with looking at separate Libs. And I do have a file called "INSTRUCTIONS for MyMedia.txt" in my shared media folder.
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on PitBull 2.0
    Regarding casting bars:
    As you can see on the picture below in the group frames (top middle of the image), the paladin is casting a spell (big "Flash of.."). The casting bar is basically 1-2 px in height. Previously (before the Rock migration), the spell name text scaled with the size of the casting bar. However this is no longer the case and I have not been able to find an option to adjust this. Anyone have an idea if its possible to make the text smaller again?




    Big: http://farm3.static.flickr.com/2406/1714023689_beaad313f4_o.jpg


    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on Pitbull - Bar textures?
    Shared Media acts as any other addon, goes in your .../interface/addons folder

    It by default adds numerous new skins/fonts (just go to PitPull options and they should automatically show there and on many other ACE addons).
    For customization read the read me file in the SharedMedia folder.
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on UI Screenshots - Show us what you use!
    Quote from Coldfury »

    maybe smaller name in the top left of hpbar, and dogtags (R regrowth, J Rejuvination, M mark of the wild, etc.) in the bottom-right corner of hpbar.


    Yepps, with help from Led and Bridonna on EJ forums:



    \o/
    Posted in: General Chat
  • 0

    posted a message on UI Screenshots - Show us what you use!
    Working on a healbot version to MiniMe. Trying to find a way to display raid buffs (really missing grid here), trying to get some kind of display in the frames. Anyone have any suggestions?


    (big one: http://farm3.static.flickr.com/2341/1714868540_d9e663550b_o.jpg)


    (big one: http://farm3.static.flickr.com/2406/1714023689_beaad313f4_o.jpg)
    Posted in: General Chat
  • 0

    posted a message on Parrot 1.0
    Have had Parrot working for a while now unti last week when I tried out La Vendetta. When I disabled La Vendetta, most Rock addons went haywire (Pitbull/Parrot/Cart). Enabling La Vendetta got all the addons to work again, except Parrot.

    Getting this by start up:
    Interface\AddOns\Parrot\Libs\LibRock-1.0\Lib-Rock-1.0.lua:2296:
    attempt to index local 'addon' (a string value)



    Slash command dosen't work. Hitting /Rock, it shows in the listing and gives an error:
    Interface\AddOns\Parrot\Code\CombatEvents.lua:909:
    attempt to index updatevalue 'Parrot_ScrollAreas' (a nil value)



    After that, some Parrot options show, though not all are listed.

    Entering combat:
    Interface\AddOns\Parrot\Code\CombatEvents.lua:1628:
    attempt to index upvalue 'Parrot_Display' (a nil value)



    I've reinstalled the addon and removed the old lua files without result :(
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on UI Screenshots - Show us what you use!
    Helped some guildies adjusting my UI to have more buttons visible. It's released as an optional module on both Curse: http://www.curse.com/downloads/details/9274/ and Wowinterface: http://www.wowinterface.com/downloads/info7574-Acaciaizm_MiniMe.html

    Posted in: General Chat
  • 0

    posted a message on MiniChat
    Quote from Acacia »

    Same here as described in the eePanels thread (thought it was eeP that caused it) http://www.wowace.com/forums/index.php?topic=8139.msg140089#msg140089

    I'll try tinkering with the MiniChat config some to see if it happens without eePanels active.


    Okay, about the "frames jumping issue". I'm not in anyway familiar with LUA coding, I just have a habit of trying to figure things out if they don't work so please bear with me here :)

    As previously described, my chat frames were out of place, I moved them where they where supposed to be. Everything works fine with min/maxing and they stay put through in game UI reloads. It does NOT however, persist through exiting the game. After logging in again, the frames have jumped back to the position they previously were, before I moved them last time. To make matters worse, they reposition them selves even further if I log out with the chat frames minimized.

    I got the feeling that there were at least two sets of instruction somewhere of where the chat frames should be. One that applied at login, and another one taking over when I activated MiniChat min/max feature.

    I then started poking around the lua and cache files (layout-cache and MiniChat.lua specifically), and I did find two sets of instructions. The y coordinates specifically, differs. In MiniChat.lua, line 58:

    ["CustomY"] = {
    119.0000839233398, -- [1]
    25.00005531311035, -- [2]


    And layout-cache line 5:

    Frame: ChatFrame1
    FrameLevel: 8
    X: 21
    Y: -895


    The above result was after ChatFrame1 being minimized upon logout.
    I noticed that if the layout-cache y coordinate was correct (the vertically "correct" position for my chat frame in game), and MiniChat.lua said:

    ["CustomY"] = {
    -- [1]
    -- [2]
    },


    ... The frames actually stayed where they were supposed to be... until I logged out with the chat frame minimized again, which also changed the position in layout-cache.
    Oh and when MiniChat.lua registers no coordinates, and layout-cache is "correct" the frames still jumps down two pixles when I min/max them the first time.


    I don't know know if this makes sense to anyone, but if it does, and it can help me get out of a full WTF reset, I'll gladly risk looking the fool ;)
    Posted in: General AddOns
  • To post a comment, please or register a new account.