• 0

    posted a message on Failed to check out Amazon.de gift card
    Quote from Nevcairiel
    It appears the Amazon.de Gift Cards are not actually in Stock according to the Store System.
    I'll try to bug netcurse when i see him ;)


    Thank you!
    Posted in: General Chat
  • 0

    posted a message on Failed to check out Amazon.de gift card
    Hello there,

    first thing to say is a big Thank You! for the author rewards program, its really motivating :)
    Today I tried to get a Amazon.de 10€ Gift Card, but at the "View cart/Checkout items" tab it fails with the message "We're sorry, but we don't have 1 of €10 Amazon.de® Gift Certificate to provide you with."
    Just wanted to report this, as it is probably not known.

    Thanks,
    Borlox
    Posted in: General Chat
  • 0

    posted a message on Statblock_* Mods borked
    Does any other display addon show the icons? In this case, please open a bug ticket for Fortress here: http://www.wowace.com/addons/fortress/tickets/
    Otherwise theres an error in the broker addons, and you should maybe contact their authors directly (e.g. opening a ticket at the corresponding site).
    Posted in: Data Broker AddOns
  • 0

    posted a message on WoW China Returns With Interesting Changes
    Quote from Slakah
    hmm, theres a similar thing happening in germany as well. I had to gift a english version of L4D to a german friend of mine, as the german version is "cut", i.e. no blood, no dismemberment and no ragdolls, which imo makes the game a lot less interesting.


    The last time I tested it there were no differences between the German and the English version... Anybody at the age of 12 or above can buy WoW here.

    Edit: Did your friend play with the "violenceLevel" CVar?
    Posted in: General Chat
  • 0

    posted a message on Statblock_* Mods borked
    The empty space with "Hide icon" selected is a Fortress bug. But I did not see any problems with missing icons when they are displayed, so that may come from the StatBlock_* addons.

    Edit: The new alpha of Fortress has a fix for the "Hide Icon -> Block is too big" bug.
    Posted in: Data Broker AddOns
  • 0

    posted a message on 3.2 Changes
    Slightly offtopic: I didn't see anything by Slouken or Zootfizzle in the 3.2 changes thread, nor anywhere else since 3.1(?). Does anybody knows whether they still work on the UI?
    Posted in: General Chat
  • 0

    posted a message on Lua setmetatable

    I know that this is made to recycle frames but I don't understand why making the frame cache have weak keys makes it better. Can someone explain this to me?


    The new/delete function pair is used to recycle tables, not frames. Weak keys are used to let the GC collect the 'deleted' tables when it runs and the addon does not use memory for tables it may never use again.
    Posted in: Lua Code Discussion
  • 0

    posted a message on Addon spam
    Even if WoW does not use multiple cores, there's an advantage when you're running any other program in the background.
    The biggest performance boost I had, was due to adding 2 GB RAM (1 -> 3 GB). That nearly doubled my framerate in high populated zones like Dalaran and in raids.
    Posted in: General Chat
  • 0

    posted a message on AcceptGroup() and StaticPopup_Hide()
    Putting the following code before the call to StaticPopup_Hide should prevent the Popup from declining the invite:

    for i=1, STATICPOPUP_NUMDIALOGS do
        local dlg = _G["StaticPopup"..i]
        if dlg.which == "PARTY_INVITE" then
            dlg.inviteAccepted = 1
            break
        end
    end
    It loops through all StaticPopups and sets the inviteAccepted flag for the one that is showing the invite message.
    Posted in: Lua Code Discussion
  • 0

    posted a message on Just noticed...
    (Yet another) Happy Birthday!
    Posted in: General Chat
  • 0

    posted a message on Bars and Blocks? O_o
    You could use a bar display and a block display simultaneously, different displays should not affect each other.
    Posted in: Addon Ideas
  • 0

    posted a message on Dewdrop Type Lib for Ace3?
    Quote from OrionShock
    To differentiate..


    AceConfig is not AceGUI. The 2 are very different, however, related. AceConfig is the Ace3 Options Table Spec implemented with AceGUI. AceGUI is the base, where as AceConfig uses that base to implement an options spec.

    Now I've used AceGUI directly, it's quite nice and quite functional... a bitch to deal with, but performs EXACTLY as I wanted it for where I use it. Imp sure you could hack up a set of frames to anchor a AceGUI-Dropdown to and use AceGUI directly as a dropdown... but you might as well at that point just use Easymenu or the Blizzard Spec directly.


    However as I write that, you could, using AceGUI, create a standalone group frame and add it's dropdown too it, then anchor that group frame to what ever. Then rig it to when you mouse over that frame it would appear OR set it up to automatically open the drop down on right click .... but id rather see narg make a proper AceGUI / AceConfigDropDown for us instead of hacking it up to do things it's not supposed to

    :D


    It's far easier than that... Just use the 'Dropdown-Pullout' widget, it's :Open method takes the same parameters as frame:SetPoint and it provides just the dropdown, without any fancy stuff like a button to open it.
    The Dropdown-Pullout was designed to be a possible base for AceConfigDropdown, so it should'nt be too hard to use it for a custom dropdown.

    But all in all an AceConfigDropdown would be nice sometimes...
    Posted in: Libraries
  • 0

    posted a message on Fortress (unofficial thread)
    Quote from ant1pathy
    Why am I getting a massive "The data object X has no type attribute set." on login all of the sudden D:?


    Theese messages were only ment to be printed in alpha versions... It seems that I have forgot to upload my latest changes before going on holiday. 1.11-beta3 should be less verbose.
    Posted in: Data Broker AddOns
  • 0

    posted a message on Fortress (unofficial thread)
    Quote from sayntavarice
    This isn't fixed in 1.11-beta1-4-gfda0724, the version where this started happening is 1.1-5-gebba849, with 1.1-1-g6909d6c being the working version. That being the problem with disabling a broker and not being able to re-enable it because the settings tab is disabled. Hope that helps and makes sense.


    Hm you're right... I was sure I uploaded a fix for this :( I'll do this as soon as possible.

    Edit: The new beta version (1.11-beta2) should fix this bug: http://www.wowace.com/projects/fortress/files/152-1-11-beta2/
    Posted in: Data Broker AddOns
  • 0

    posted a message on Fortress (unofficial thread)
    The new alpha version should have the fix. It worked the last time I tested this...
    Posted in: Data Broker AddOns
  • To post a comment, please or register a new account.