• 0

    posted a message on ag_UnitFrames (Release 7/19/2006) alpha version
    I added this custom tag to make it show raidgroup number like this "(4)" as a temp fix until andreasg got his to be added.

    Just add this code after the [raidcolor] tag:
      ["raidgroup"] = function (u)
        if (GetNumRaidMembers() == 0) then
          return ""
        else
          for i=1, MAX_RAID_MEMBERS do
            if (i <= GetNumRaidMembers()) then
              local name, rank, subgroup = GetRaidRosterInfo(i)
              -- Set the player's group number indicator
              if (name == UnitName(u)) then
                return "("..subgroup..")"
              end
            end
          end
        end
      end,


    and then use it on your custom tag ingame.
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on ag_UnitFrames (Release 7/19/2006) alpha version
    Quote from krtek »

    With the last SVN version, the DropDownMenu for myself ( PlayerMenu ) won't show up.

    No difference if Clique is disabled or not, right-clicking on my self won't pop this damn Menu :(

    I've take a little look to the code, and everything in the DropDownMenu() function seems to be fine :( I really don't undersant where the problems is.


    Hmmm as far as i know, if you are targeting yourself solo, the menu won't appear. This is how the default unitframe work too.
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on ag_UnitFrames (Release 7/19/2006) alpha version
    Quote from Thorndepth »

    One more thing about aggro, showing red text with [aggro] custom string in Name text works well with mobs but in PVP hostile/flagged doesn't still show as white. :/


    I changed my local copy for the [aggro] tag to be :

    	["aggro"] = function (u)
    		if UnitPlayerControlled(u) then
    			if UnitCanAttack(u,"player") then
    				if (not UnitCanAttack("player",u)) then
    					return "|cFFFFFFFF"
    				else
    					return "|cffFF0000"
    				end
    			elseif UnitCanAttack("player",u) then
    				return "|cffFFF000"
    			else
    				return "|cFFFFFFFF"
    			end
    		else
                            local x = (UnitReaction(u,"player") or 5)
                            if x == 5 then
                                    return "|cFFFFFFFF"
                            else
                                    return self:GiveHex(UnitReactionColor[x].r, UnitReactionColor[x].g, UnitReactionColor[x].b)
                            end
                    end
    	end,


    so when its friendly players, npc, pets, etc it shows white else it will color accordingly. Works well for me when i disable hostility coloring.
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on EgoCast
    Quote from mistik911 »

    I have been using this addon since it was first made and it an awesome mod. Glad to see it got ported to Ace2. :) But I have a small problem with it. I just downloaded the new EgoCast from the svn and when I log in I get this error:



    Also it just stops working. My lua skills are limited at best but it looks like the code is right to me at least. lol. ;) Thxs for your help and keep up the good work.

    Theses are the Ace2 addons I'm using at the moment if it helps:
    EgoCast
    Fizzle
    FuBar
    FuBar_AmmoFu
    FuBar_BagFu
    FuBar_ClockFu
    FuBar_DurabilityFu
    Fubar_ExitFu
    FuBar_ExperienceFu
    FuBar_FuXPFu
    FuBar_HonorFu
    FuBar_KungFu
    FuBar_LocationFu
    FuBar_MoneyFu
    FuBar_PerformanceFu
    FuBar_QuestsFu
    FuBar_TopScoreFu
    FuBar_VolumeFu
    FuBar_WeaponRebuffFu
    FuBar-compat-1.2
    sct
    sct_options
    sctd
    sctd_options
    Squeenix
    StopTheLagness

    Edit: I disabled all my mods except EgoCast and I still get the error.


    Seems like your copy of ergocast isn't complete. Did you download from http://svn.wowace.com/files ?
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on ag_UnitFrames (Release 7/19/2006) alpha version
    Quote from Hoy »

    Quick, easy question...is it possible to un-dock the group frames from the player frame (self)?

    Apologies if this has already been covered (searching 40+pages things tend to blur), or if I'm missing something really simple.  Thanks


    Yup, you can ctrl-rightclick the partyframes or type /aguf config, then goto "Group Party" option and you can change it there.
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on ag_UnitFrames (Release 7/19/2006) alpha version
    Quote from dranor »

    Quote from maximoz »

    Has anyone found out why the target of target sometimes just disappear ?


    ToT can disapear if the target is stunned, confused(scatter shot i.e.)


    Well it just disppear while i was killing monsters (for some time) without using any of those abilities and it also happen while i was afk for sometime >.<
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on ag_UnitFrames (Release 7/19/2006) alpha version
    Has anyone found out why the target of target sometimes just disappear ?
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on ag_UnitFrames (Release 7/19/2006) alpha version
    Quote from Pastamancer »

    Quote from flvinny521 »

    Pasta, FYI, using your 'adventurous' zip file, the combat icon would stretch itself across my health and mana bars instead of the corner where I'm sure it is supposed to be. I found a quick fix: I downloaded the hand-patched version you posted without the combat icon support :-). But seriously, I couldn't figure out why it happened. I use the ABF frame layout, if that helps you track it down.


    Haha, yeah. I fixed the combaticons zip. I forgot to include the updated layouts. If you download it again, it'll probably work now.


    Could ya provide the link to download again pls ? There's a few flying around and not sure which to get it from >.<

    Thanks.
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on ag_UnitFrames (Release 7/19/2006) alpha version
    Quote from Thorndepth »

    Is this the place for the new files?

    http://svn.wowace.com/files/


    Yup thats the correct URL. But it doesn't sometimes update fast so you need to check back again.

    And Pastamancer corrected my post with adding the [x] in the "UnitReactionColor" ... somehow i miss that out while copying ... sorry about that >.<
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on ag_UnitFrames (Release 7/19/2006) alpha version
    @Thorndepth

    Line 269 (may change depending how much code is added/remove before it): ["aggro"] = function (u) local x = (UnitReaction("player",u) or 5) return self:GiveHex(UnitReactionColor[x]) end,

    The GiveHex(UnitReactionColor[x]) needs to changed to GiveHex(UnitReactionColor[x].r,UnitReactionColor[x].g,UnitReactionColor[x].b)

    Been posting this 3 times and still no one changes it ;p
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on Fubar_ProfessionFu on SVN
    Anyone using the SVN version of Fubar_ProfessionFu ?

    I've tried using it and get this error "FuBar_ProfessionsFu\\ProfessionsFu.lua:5: AceLocale-2.1: At least one translation must be registered before you can GetInstance()."

    Not sure what's wrong and would apprieciate if someone can help out here.
    Posted in: FuBar AddOns
  • 0

    posted a message on EgoCast
    Quote from Shabador »

    Quote from maximoz »

    3. If your friendly target is out of range, it will cast the friendly spell on you

    This is kind of worrying. Is this a bug, or is it how the regular Blizzard selfcast works too?


    Hmmm not sure if the default blizzard selfcast works like that >.<

    Server is down atm so will have to test later once its up.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on oRA2
    Quote from Samasnier »

    Quote from brotherhobbes »

    Feature Request:

    Could the Resurrection monitor show which target you are currently rezzing in addition to who everyone else is rezzing.


    Already does for me.


    >.< it doesn't work for me ... sometimes it doesn't track other rezzer's rezzing too >.<
    Posted in: Raid AddOns
  • 0

    posted a message on BigWigs
    Quote from Gagorian »

    The C'thun dark glare timers seems to disappear after the first timing(s) and doesn't come back. In the Ace-version it works I believe.


    Had this happened today too.

    RL was reporting every dark glare (he's using the wowinterface version) but he had some issue so i had to annouce instead and realise i only reported dark glare on the first time then no more.
    Posted in: Raid AddOns
  • To post a comment, please or register a new account.