• 0

    posted a message on Parrot 1.0
    Hmm... not sure if it's a bug, in-the-future thing, or some option I missed, but Parrot doesn't seem to show the damage of my [Shaman] totems. Anyone have any idea?
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Automaton
    Quote from Thortok2000 »

    Why not auto-loot random crap and then get a mod that auto-destroys worthless stuff when your bags are almost full?


    Well, if it'll delete it as soon as I pick it up... show me that mod...
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Automaton
    Quote from Thortok2000 »

    Why not autoloot everything using Blizzard's default option for it, and then vendor the stuff you don't want for even more cash?


    Because I don't want to auto-loot random crap and sell them for 10c each... the space is worth more than the cash.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Automaton
    Anyway Blizzard allows auto-loot of money, and could that bed added to a function of this mod? And, if it Blizzard does have auto-loot capabilities, maybe you could expand it to auto-pick up certain items when you open the loot window, such as regents and items used in tradeskills (or even more in depth, if possible, items used in tradeskills recipe with the yellow or above skill level).

    If this was possible, I'd kill for someone to code it into a mod like this...
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Post cool PitBull layouts here!
    Quote from Stako04 »

    Where did you get those Health/Mana Bars? I'd like to use those for myself!


    If you mean the texture for the bars, download SharedMedia. I think that one is LiteStep or something like that.
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on What is an equivalent addon to SCT_SpellReady?
    I think Parrot does that also. Correct me if I'm wrong.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on TotemTimers and Parrot
    Still having th issues... : /
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Post cool PitBull layouts here!
    [quote=Kelem ]

    I would try if I had the time. For your HP answer, though, just create to different Text sections for real HP and HP% (can't pull the code from the top of my head right now). THen just set one to be at the left side of the health bar (or where ever you want it) and the other at the right side of whatever bar.
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on TotemTimers and Parrot
    Quote from OrionShock »

    self:Pour(text, r,g,b,icon)


    i think is the func call u want. ask Rabbit on IRC.


    With that script I'm not getting any TotemTimers message now...
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on TotemTimers and Parrot
    Quote from OrionShock »

    >.>

    um.. @ work, can't see pic.. plz post plain text error :D


    Well, it's basically just white text saying "Fire Nova Totem is Expiring" without an icon : / . Trying to get it to use the TotemTimers text color settings and to show an icon of the expired totem.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on TotemTimers and Parrot
    Double post...

    Anyways, still doesn't seem to be working correctly. Just getting a plain message like this:


    Anyone have a solution?
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on TotemTimers and Parrot
    Quote from OrionShock »

    SinkLib?


    Is it necessary to have a Lib? I have Parrot as an Optional Dep, so I thought it'd work out fine. Anyways, I'll try it and see if it works. Thanks ^_^ .
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on TotemTimers and Parrot
    I was able to edit TotemTimers to use Parot as an option for Totem Expiration warnings by using the following code(plus some other lines to enable it to work, but those aren't important):
    function TotemTimers_Warning(type, spell)
    if not settings[type] then return end
    local warning = format(warnings[type].text, spell)
    if settings.Msg == "tt" then
    UIErrorsFrame:AddMessage(warning,warnings[type].defColor.r, warnings[type].defColor.g,
    warnings[type].defColor.b, 1.0, UIERRORS_HOLD_TIME);
    elseif settings.Msg == "sct" and SCT and SCT.DisplayText then
    SCT:DisplayText(warning, warnings[type].color, nil, nil, 1, nil, nil, TotemTimers_SpellTexture(spell))
    elseif settings.Msg == "msbt" and MikSBT and MikSBT.DisplayMessage then
    MikSBT.DisplayMessage(warning, nil, nil,
    warnings[type].color.r*255, warnings[type].color.g*255, warnings[type].color.b*255)
    elseif settings.Msg == "chat" then
    DEFAULT_CHAT_FRAME:AddMessage(warning, warnings[type].defColor.r, warnings[type].defColor.g, warnings[type].defColor.b)
    elseif settings.Msg == "parrot" then
    Parrot:ShowMessage(warning, warnings[type].defColor.r, warnings[type].defColor.g, warnings[type].defColor.b, TotemTimers_SpellTexture(spell))
    end

    end


    Well, it basically works fine, but it's not recognizing the text color configurations or the spell icon. Anyone know how to do this correctly?
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on bEQL
    Getting 5 different errors with just bEQL and Bugsack enabled.
    [2007/10/28 17:05:06-83-x4]: beql-0.89\tracker.lua:243: attempt to concatenate local 'questName' (a nil value)
    (tail call): ?:
    Interface\FrameXML\QuestLogFrame.lua:230: in function `QuestLog_Update':
    beql-0.89\questlog.lua:464: in function <Interface\AddOns\beql\questlog.lua:462>
    (tail call): ?:
    Interface\FrameXML\QuestLogFrame.lua:58: in function `QuestLog_OnEvent':
    <string>:"*:OnEvent":1: in function <[string "*:OnEvent"]:1>


    [2007/10/28 17:05:07-83-x2]: Quixote-1.0-53247 (beql):228: table index is nil


    [2007/10/28 17:05:10-83-x1]: beql-0.89\tracker.lua:243: attempt to concatenate local 'questName' (a nil value)
    (tail call): ?:
    Interface\FrameXML\QuestLogFrame.lua:230: in function `QuestLog_Update':
    beql-0.89\questlog.lua:464: in function <Interface\AddOns\beql\questlog.lua:462>
    (tail call): ?:
    Interface\FrameXML\QuestLogFrame.lua:87: in function `QuestLog_OnShow':
    beql-0.89\questlog.lua:405: in function <Interface\AddOns\beql\questlog.lua:404>
    (tail call): ?:
    <string>:"*:OnShow":1: in function <[string "*:OnShow"]:1>
    <in C code>: in function `Show'
    Interface\FrameXML\UIParent.lua:1143: in function `SetUIPanel':
    Interface\FrameXML\UIParent.lua:942: in function `ShowUIPanel':
    Interface\FrameXML\QuestLogFrame.lua:27: in function `ToggleQuestLog':
    <string>:"TOGGLEQUESTLOG":1: in function <[string "TOGGLEQUESTLOG"]:1>


    [2007/10/28 17:05:10-83-x1]: Quixote-1.0-53247 (beql):228: table index is nil
    <in C code>: ?
    AceEvent-2.0-49307 (beql):367: in function <...rface\AddOns\beql\Libs\AceEvent-2.0\AceEvent-2.0.lua:345>


    [2007/10/28 17:05:13-83-x1]: beql-0.89\tracker.lua:243: attempt to concatenate local 'questName' (a nil value)
    (tail call): ?:
    Interface\FrameXML\QuestLogFrame.lua:230: in function `QuestLog_Update':
    beql-0.89\questlog.lua:464: in function <Interface\AddOns\beql\questlog.lua:462>
    (tail call): ?:
    Interface\FrameXML\QuestLogFrame.lua:87: in function `QuestLog_OnShow':
    beql-0.89\questlog.lua:405: in function <Interface\AddOns\beql\questlog.lua:404>
    (tail call): ?:
    <string>:"*:OnShow":1: in function <[string "*:OnShow"]:1>
    <in C code>: in function `Show'
    Interface\FrameXML\UIParent.lua:1143: in function `SetUIPanel':
    Interface\FrameXML\UIParent.lua:942: in function `ShowUIPanel':
    Interface\FrameXML\QuestLogFrame.lua:27: in function `ToggleQuestLog':
    beql-0.89\extra\beqlfu.lua:68: in function `OnClick'
    FuBarPlugin-2.0-52843 (beql):944: in function <...AddOns\beql\Libs\FuBarPlugin-2.0\FuBarPlugin-2.0.lua:941>


    Strange thing is that noticeable errors are appearing one one of my characters. I've already tried others with just bEQL and Bugsack, but everything seems to be working fine on them. And I've already tried clearing the WTF Cache for this character, still the errors resume... :/
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on [WAU] Errors...
    Quote from Jojomonkey »

    please god, someone help me, i miss my addons.

    Error is the same one as in the OP


    After you installed SP2, did you reset your Winsock Key thing?
    Posted in: Updaters
  • To post a comment, please or register a new account.