• 0

    posted a message on Grid — compact party/raid unit frames
    2x Grid-5.2.0.1573\Statuses\GridStatusResurrect.lua:129: attempt to perform arithmetic on local "startTime" (a nil value)
    Grid-5.2.0.1573\Statuses\GridStatusResurrect.lua:129: in function "UpdateUnit"
    Grid-5.2.0.1573\Statuses\GridStatusResurrect.lua:114: in function "?"
    Ace3-Release-r1083\CallbackHandler-1.0\CallbackHandler-1.0-6.lua:147: in function <Ace3\CallbackHandler-1.0\CallbackHandler-1.0.lua:147>
    <string>:"safecall Dispatcher[6]":4: in function <string>:"safecall Dispatcher[6]":4
    <in C code>
    <string>:"safecall Dispatcher[6]":13: in function "?"
    Ace3-Release-r1083\CallbackHandler-1.0\CallbackHandler-1.0-6.lua:92: in function "Fire"
    Grid-5.2.0.1573\Libs\LibResInfo-1.0\LibResInfo-1.0-7.lua:409: in function "?"
    Grid-5.2.0.1573\Libs\LibResInfo-1.0\LibResInfo-1.0-7.lua:105: in function <Grid\Libs\LibResInfo-1.0\LibResInfo-1.0.lua:104>

    Locals:
    nil
    Posted in: Grid & Grid2
  • 0

    posted a message on Grid — compact party/raid unit frames
    Okay I figured it out, just wanted to assure what you already knew, it was user error on my part ;)
    Posted in: Grid & Grid2
  • 0

    posted a message on Grid — compact party/raid unit frames
    I'll run some tools and see what I can find, thanks for the replies Phanx.
    Posted in: Grid & Grid2
  • 0

    posted a message on Grid — compact party/raid unit frames
    Not using a curse client. Nor is there a problem with windows or my drive.
    Posted in: Grid & Grid2
  • 0

    posted a message on Grid — compact party/raid unit frames
    /gridnot working
    It seems this is due to two files in the lib folder, and even when I replace them the game deletes them at some point, whether logging in or out... they just vanish.

    This happens with pitbull as well for the same files in the lib dualspec folder.
    Posted in: Grid & Grid2
  • 0

    posted a message on Grid — compact party/raid unit frames
    Getting this error:

    1x Grid-1.40000.1370\GridCore.lua:168: Cannot find a library instance of "LibDualSpec-1.0".
    Ace3-Release-r971\LibStub\LibStub.lua:23: in function `LibStub'
    Grid-1.40000.1370\GridCore.lua:168: in function <Grid\GridCore.lua:159>
    <in C code>: ?
    <string>:"safecall Dispatcher[1]":3: in function <[string "safecall Dispatcher[1]"]:3>
    <in C code>: ?
    <string>:"safecall Dispatcher[1]":9: in function <[string "safecall Dispatcher[1]"]:5>
    (tail call): ?:
    AceAddon-3.0-5 (Ace3):510: in function `InitializeAddon'
    AceAddon-3.0-5 (Ace3):622: in function <Ace3\AceAddon-3.0\AceAddon-3.0.lua:615>

    ---
    Posted in: Grid & Grid2
  • 0

    posted a message on AutoBar by Toadkiller (official thread)
    I agree, Autobar is a fantastic addon, for simplifying professions, hearth actions, potions... it really is a button saver.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on [Grid] Modules: Threat,RaidIcons,MTs / Indicators: Text3,SideIcons
    Gridstatusraidicons erroring after last patch, anyone got a fix?
    Posted in: Grid & Grid2
  • 0

    posted a message on AutoBar by Toadkiller (official thread)
    Would be nice to be able to add Equipment Manager sets to Autobar
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Skinner
    Quote from Jncl
    Hi Kupotek,

    Try the instructions here


    Will do, thanks :)
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Skinner
    Quote from Kerecha
    The first problem should be sorted with latest revision.

    As for ther second one, when u update skinner you have to copy the skinn lua files from the "addonskins" folder to the "skinme" folder. (theres also a command to make it not print the alert, dun remeber it). But basily its telling you it can skin the addon, but that the lua to do so has not ben moved to the skinme folder.


    I don't understand...

    When I login I see:

    Skinner: Atlastloot loaded but skin not found in SkinMe directory.

    So where would the skin lua be found? I don't understand "addonskins" folder.

    Thanks.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Skinner
    Thanks for the info guys :)
    Really appreciate it!
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Skinner
    I stopped updating Skinner as it breaks my UI now when I do.
    I am curious about the login error I receive that states a particular
    mod cannot be skinned because skin is not found in Skinner, or
    some such error if that rings a bell... how do I disable that error?
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on error uploading file
    I goto create project
    and it won't create

    No idea why.
    Posted in: Need Help?
  • 0

    posted a message on Skinner
    Just updated Skinner and it doesn't work anymore, what happened? O_o
    Posted in: General AddOns
  • To post a comment, please or register a new account.