• 0

    posted a message on ArkInventory
    Quote from Arkayenro »

    Quote from moniker »

    I've noticed something strange -- when I talk to a banker, and close the window using ESC, I can't talk to the same banker again. I have to talk to a different one to get the bank window to open again.

    Also, I've seen where if I drag items between two slots in my bank, it doesn't appear to update the graphic (but it does actually move the item -- if I close and come back, it's moved).
    those two bank bugs are fixed in 1.29

    i also got the bag change frame functional for the bank so it'll be in 1.29 as well, which i should be uploading tonight


    FYI, confirmed to be fixed and working well -- thanks!!
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on ArkInventory
    I've noticed something strange -- when I talk to a banker, and close the window using ESC, I can't talk to the same banker again. I have to talk to a different one to get the bank window to open again.

    Also, I've seen where if I drag items between two slots in my bank, it doesn't appear to update the graphic (but it does actually move the item -- if I close and come back, it's moved).

    This is with version 23695.

    Thanks.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on ArkInventory
    Quote from moniker »

    Hmm, what option? I tried looking for such an option, but I guess I overlooked it. I was annoyed enough by the bank and bag frame always showing that I had to go back to vBagnon (which I don't really like as much).


    Nevermind, I found it. It just wasn't making sense to me that the 'Blizzard frames' were the bank/bag frames.. been messing around with unit frames too much I guess.

    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on ArkInventory
    Quote from Matrix110 »

    It is suppressing the standard blizzard backpack and bank frame. So if you enable the option you dont get the bank frame, your backpack only the 2 ArkInventory Windows. :)


    Hmm, what option? I tried looking for such an option, but I guess I overlooked it. I was annoyed enough by the bank and bag frame always showing that I had to go back to vBagnon (which I don't really like as much).
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Grid
    Quote from coredump »

    Mine is not showing on the BG's either, I have to go to the Grid Fubar Menu and select the options for "Show Always" and "Show when in Raid" again for it to work.


    Just agreeing with everyone else saying the Grid frame doesn't show automatically when entering a BG. I'm using the latest version (23643) and have had this problem for a couple of weeks.

    The 'quick fix' for me is to just go to the config, open the layout submenu and just quickly highlight over several of the submenu options. Then the frame seems to show up.

    Quote from coredump »

    Is there a way to show 2 frames, with 20 people each, so I can put one bellow other?


    I'm pretty sure Grid = 1 frame. You can mess with the layout options (group by 40, 25, 20, 10) and horiz/vert layout to see if something will work.
    Posted in: Grid & Grid2
  • 0

    posted a message on Antagonist
    Using the latest build (13586), I keep getting the following error on my shaman:

    [2006/10/11 21:22:31-465]: modules\PlayerNames.lua:160: bad argument #3 to `format' (string expected, got nil)
    <in C code>: in function `format'
    modules\PlayerNames.lua:160: in function `addName'
    modules\PlayerNames.lua:108: in function `obj_method'
    AceEvent-2.0\AceEvent-2.0.lua:312: in function `TriggerEvent'
    AceEvent-2.0\AceEvent-2.0.lua:894: in function <...AddOns\Antagonist\libs\AceEvent-2.0\AceEvent-2.0.lua:886>


    If I disable Antagonist, load the game, then enable (via myaddons) and reloadUI, the errors go away.

    Any ideas?
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Sprocket
    I can't seem to get this to work with Autobar (Toadkiller) 1.12.03 .. haven't tried the latest AB (1.12.05) but since it came out after your 0.9.6 version, I figured it was less likely to work.

    I select the button to be of type 'Autobar' via right click, and then left click to set the button, but no matter which button I pick it seems that it picks button 24 (according to the tooltip).

    Any clues?

    Thanks!
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Sprocket
    Quote from Borhast »

    Just saw 'Sprocket - Autobar' on WoWI, thank you for that one, made my day ^.^


    Which version of autobar does this work with? I've been running the beta versions, and it seems to have issues. I assume it's the latest full release only?

    Any way you can make it work with Toadkiller's version too?
    http://www.curse-gaming.com/en/wow/addons-4430-1-autobar-toadkiller.html
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Sprocket
    Just wanted to say thanks -- this mod is GREAT. I'm a mod junky always changing my mods and interface around, and I have to say this might be the best mod I've used.
    Posted in: General AddOns
  • To post a comment, please or register a new account.